Sudor Kit DIY Mini Spot Welding Machine Mini Aparat de Sudare prin puncte pentru Baterie 18650 cu Nichel Foaie de Lipit Pen

f153650
In stoc
59.18lei 118.31lei
1
Adauga in cos

Portabil DIY Mini Aparat de Sudare prin puncte pentru 18650 Baterie Litiu Sudor cu Nichel Foaie Lipit de Sudare Pen Tool Kit

Caracteristică:

Vine cu o încărcare modul de comandă, care poate încărca acumulatorul prin USB port, și este complet încărcată cu 0,1 mm-0,15 mm nichelat intern fișă de a suda mai multe îmbinărilor sudate.

Este controlat de un Singur Chip Microcomputer Programul fără flipping comutatorul.

Auto-transport cu o taxa de modulul de comandă, care încarcă bateria prin intermediul portului USB.

Acesta este echipat cu 3.7-4.2 V 5000mA baterie cu litiu, rata de descărcare de gestiune este 65C, iar capacitatea de producție este de aproximativ 300A.

Prin ieșirea de MOS tub, această energie va fi concentrată pe vârful de lipit stilou, și nichel foaie va fi ferm fuzionat cu baterie de mijloace de scurt-circuit de încălzire.Toate acest lucru se va întâmpla în câteva milisecunde, eliberând complet degetele sau cu pedale.

Caietul de sarcini:

Culoare: Verde + Negru

Material: Metal

Dimensiune: 124x80x18mm

Pașii de instalare și aspecte care necesită o atenție deosebită:

1. Pentru a opera acest produs, aveți nevoie pentru a avea considerabil de cunoștințe electrice.Nu scurt-circuit sau inversa electrozi, în caz contrar 300A curent scurt-circuit va face să te îndoiești de viața ta.

2. Cupru urechea negru stilou de lipit este conectat la suprafața superioară a plăcii de circuit de șuruburi M5, și cupru urechea roșu lipit pen-ul este conectat la electrodul pozitiv al bateriei (partea din spate a plăcii de circuit)

3. Încărcați complet prin cablul USB după asamblare (în scopul de a asigura durabilitatea bateriei, ne-am stabilit-o mai mic curent de încărcare, procesul de încărcare este de aproximativ 4 ore, lumina roșie este aprinsă în timpul încărcării, iar lumina este complet transformat în verde)

4. După ce bateria este conectat, placa de circuit implicite la stat și se închide automat după o întârziere de aproximativ 10 minute.Apăsați comutatorul pentru a activa si a selecta curent de sudare de intensitate.

6. De fiecare dată când apăsați butonul, comutatorul va realiza următoarele funcții (di-curent redus, didi-mediu actuale, dididi-curent mare, de închidere)

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Rata Mare Putere Baterie

1 X Placa De Circuit

2 X Lipire Cupru Stilou (cu 10AWG sârmă)

2 X Izolat Termic Contractibil

1 X USB Cablu de Încărcare

1 X Despre 80cm 0.1x7mm Nichel Foaie

Etichete: Baterie 18650 lipire, sudare spot mașină, bandă de nichel, arc de sudare la rece masina, stai locului, sudură în puncte, 18650 bandă de nichel, diy sudor, sudor cu arc, 18650 sudor.

Caietul de sarcini

  • Greutate: 250 g
  • aparat de sudură în puncte: Sudor Tool Kit
  • Origine: NC(de Origine)
  • Aparat De Sudare Prin Puncte: Echipamente De Sudare
  • Utilizare: Sudare
  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: Aparatele De Sudură În Puncte
  • Dimensiuni: 20x7x4cm
  • Este Dispozitiv Inteligent: No

Alberjita1
2021-07-11
5/5
It took a long time to send it but after I sent it it arrived quickly. I paid a shipment from the USA but it was sent from China.